Home > Could Not > Could Not Load Transport Dll Kbdtrans Dll

Could Not Load Transport Dll Kbdtrans Dll

Device(s) detected, but none match those in the config file. Please try it and let us know if this fixes the problem. Also, I'm running Windows 7 64bit if that makes any difference. Xorg is not able to detect your mouse. this content

All protocols enabled. 11:13:16.325: -com -- Disabled, using spcware.ini file settings. 11:13:16.325: -dev -- Disabled, using spcware.ini settings. 11:13:16.325: -eps disabled sending each event. 11:13:16.325: -log enabled 11:13:16.325: -logLevel ffffffff 11:13:16.325: The Screen keyword must be followed by an optional number, a screen name in quotes, and optional position/layout information. That might be possible in the following scenario: A) Load the default configuration, make some change. The AutoRepeat keyword requires 2 numbers (delay and rate) to follow it. https://www.3dconnexion.com/forum/viewtopic.php?t=3456

Jim 3Dx Software Development jwick Moderator Posts: 2147Joined: Wed Dec 20, 2006 2:25 pmLocation: USA Website Top by mattias_n » Thu Feb 22, 2007 1:21 pm Hello It was my When was the last time you did a reboot? Using the %s. Depth 24 pixmap format is %d bpp Inconsistent display bitmapBitOrder.

Error parsing the config file Log file: "%s", Time: %s Screen(s) found, but none have a usable configuration. and the leds lit up too... To find out the cause of this problem we need your help. so I am excluding hardware error...

screen%c Screen driver %d has no name set, using `%s'. Apparently the file was developed by Motive Communications for AT&T as part of the self help system which installs with AT&T's DSL package. permats Posts: 8Joined: Fri Oct 30, 2009 1:40 pm Top by UtaSH » Wed Nov 04, 2009 3:01 am permats wrote:Any luck finding the meaning of the error code 0x1e7 https://thewinwiki.org/could-not-load-transport-dll-kbdtrans-dll/ The situation is still under investigation but we are posting here to ensure your Technical Support teams are kept informed.

Exiting Inconsistent display bitmapScanlineUnit. Bad valuators reported for device "%s" Divide by Zero in xf86ScaleAxis @endsection notrapsignals dontzap dontzoom disablevidmodeextension allownonlocalxvidtune disablemodindev allownonlocalmodindev allowmouseopenfail option blanktime standbytime suspendtime offtime defaultserverlayout Option: %s Value: %s Option Device Dependent Usage -modulepath paths specify the module search path -logfile file specify a log file name -configure probe for devices and write an xorg.conf -probeonly probe for devices, then exit If I click OK in the error message, then reinstall the software (using the 'Repair' option), I can make the Space Pilot work in Solidworks 2008.

Do let us know if that is enough to re-enable the use of our software. over here Domains No domains contacted. If your OS does not support disabling interrupts, then you must specify a Clocks line in the XF86Config file. ?disabled enabled Backing store %s Silken mouse %s Unexpected save screen mode: Please open the macro editor by selecting Custom Functions in the Button Configuration tab of the 3DxWare GUI.

Summary Files Registry Keys Mutexes C:\DOCUME~1 C:\DOCUME~1\User C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1 C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\cmd.exe C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\cmd.exe.* C:\Python27\cmd.exe C:\Python27\cmd.exe.* C:\PHP\cmd.exe C:\PHP\cmd.exe.* C:\WINDOWS\system32\cmd.exe HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\System HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Command Processor HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Command Processor HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Nls\Locale HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Nls\Locale\Alternate Sorts HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Nls\Language Groups Static Analysis Strings Antivirus OOPS! news The InputDevice keyword must be followed by an input device name in quotes. Device section "%s" must have a Driver line. Exiting Unable to make VT property - out of memory.

permats Posts: 8Joined: Fri Oct 30, 2009 1:40 pm Top by UtaSH » Wed Nov 04, 2009 7:31 am permats wrote:I guess applying the same fix to theses three dll:s identifier Section "InputDevice" Identifier "%s" Driver "%s" Identifier Multiple "%s" lines. However the BitDefender services is still started in windows and it is not possible to Stop or Disable it in windows Services. http://thetechvoice.com/could-not/could-not-load-transport-dll.html Module Loader present /proc/sys/kernel/tainted /proc/version (unable to determine) OS Kernel: %s %s%s Current Operating System: %s %s %s %s %s Build Date: %s -modulepath Can't allocate memory for ModulePath -logfile -config

so if anybody here knows about any better anti virus that is NOT loaded/running when I don't want it to scan I'll be happy to hear about it.... ...anyway wrong topic... For instance right button opened control panel. B) Those changes get auto-saved under "IDEAS-username" C) Reload the default profile for any reason, say with the config button, and make some change.

Using default xorg.conf search path. -allowMouseOpenFail -bestRefresh Can't allocate memory for LogFile -configure -ignoreABI -verbose -logverbose -quiet -showconfig -version The -bpp option is no longer supported.

You may though have to go into the driver GUI and reselect your saved configuration. Started the driver and, not surprisingly, it complained only on this pxytrans.dll that I did not get (same error code). sparse io range (base: 0x%lx mask: 0x%lx)doesn't satisfy (base & mask = mask) end of block range 0x%lx < begin 0x%lx [%d] %d 0x%08lx - 0x%08lx (OprU) (OprD) (Opr?) [%d] %d I have 2 profiles one that come whit the drive and one that i have created and now both is looks the same.

The White keyword must be followed by red, green and blue values. Using compiled-in default. Configuration failed. check my blog Need a new laptop for college that can run SolidWorks.

I have users that think the controller is use less because the buttons don't work. If you believe your post has been caught in the spam filter (not showing up), please PM a moderator and alert them to the issue. Unknown colormap policy "%s" Never handling special keys in DDX Unknown Log option No Screen section called "%s" Unknown HandleSpecialKeys option Extension "%s" is unrecognized FontPath is completely invalid. I know USB programming can be tricky sometimes and I am amazed that it actually works in so many cases considering the complexity compared to RS232 for instance...

Missing string table whilst processing %s Invalid string table offset (%s) whilst processing %s Bad archive member %s Loading %s Reloading %s Out of loader space Unable to open %s LoaderCheckUnresolved: All other buttons seems work ok. Section "Extensions" boardname chipset ramdac dacspeed clocks videoram biosbase membase iobase clockchip chipid chiprev textclockfreq Section "Device" DacSpeed ChipId 0x%x ChipRev 0x%x Clocks Screen %d IRQ %d BusID "%s" TextClockFreq %.1f I'll send you the files.

Thanks. Default: 8 -depth n set colour depth.